Udstilling

 Kontor og udstilling

Vi har kontor og udstilling i Haslev

Portmanden Aps
Ringstedvej 35
4690 Haslev 

 

Udstilling / Showroom

Kom og besøg vores 90 kvm store udstilling i Haslev. Portmanden står klar til at forklare og svare på spørgsmål om Hørmann garageporte. Der er åbent hver onsdag fra kl 14 til 18 og efter aftale.

Vi har 9 funktionelle porte, der kan betjenes automatisk og manuelt. Derudover kan man se vores mange forskellige udstillings modeller, og for at man kan danne sig et godt indtryk, er de i fuld størrelse.

Man kan få Hørmann porte i forskellige design, overflader og farver, og her kan man se et bredt udvalg i virkeligheden. Det giver ofte en behagelig sikkerhed, når man kan ”se og røre” i stedet for bare kikke i et katalog.  

Man har mulighed for selv at afprøve Hørmanns motorer, og se hvordan de virker. Portmanden er god til at forklare, forskellen og funktionerne på de forskellige motorer.

Det er også muligt at se de mange vindues typer Hørmann tilbyder, og hvordan en ledhejseport med gangdør ser ud. Derudover har vi Vippeporte, Rulleporte og Sidekørende porte på display.

Hørmann tilbyder også den nye 67 mm isolerede ledhejseport, og en Thermo karm og det har vi også et eksemplar af.

Der er mange forskellige monterings løsninger, når man snakker om garageport og det kan vi også  demonstrere her i udstillingen.

Til sidst skal det nævnes at Portmanden så vidt muligt prøver at være på forkant med den nye udvikling af Hørmanns Produkter.   

Udstillingen i Haslev er åben hver onsdag fra kl. 14-18.

Det er også muligt at besøger os andre dage, med forudgået aftale.

“Mit indtryk af Portmanden.dk er rigtig positivt. Service niveauet er i top hel vejen igennem købet og der er god og fyldestgørenden vejledning efterfølgende. Jeg fik en funktionel og meget flot portløsning.

Jeg kan kun anbefale at benytte garageport.dk”

Per Iversen, Århus

product-bottom
Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer brug af cookies, ved at fortsætte brugen af siden. Tryk accepter for at fjerne denne besked
Accepter