Garageporte med C-fyldning

Garageporte

Garageporte med fast dør,garageporte fås også med indbygget dør 

GARAGEPORTE findes i forskellige varianter typisk vippeporte eller ledhejseporte

Ledhejseporte er hurtigt blevet danskerns fortrukne type port. Det er et populært og praktisk valg der er nemt og sikkert at benytte i hverdagen. De kaldes ledhejseporte fordi de åbner og lukker med led, også kaldet sektioner. Når garageporten kører op er hele lysningen fri.

 

 

Hvad er en ledhejseport ? tryk her og få en forklaing

 

 

Garageporte giver typisk 14 cm mere luft i begge sider

Læg mærke til sidepladsen - til højre ses den rigtige løsning med en ledhejseport

 

 

 

 

Garageporte men automatik er den mest solgte løsning .Garageporte fås dog også til manuel betjening

Komfortabelt og sikkert. Automatik med indbygget løftesikring. Hörmann et klogt valg

 

 Garageporte monteres typisk bag på væggen. Garageporte med speciel beslag .Garageporte kan monteres i siden af væggen

Der er sjældent 2 garager der er ens men vores store erfaring er til din rådighed. Ofte præsenterer vi dig for flere forskellige løsninger og sammen finder vi den rigtige løsning for dig.

 

 

 Garageporte med C-fyldning

 

En harmonisk udseende garageport understreger husets stil. Hos os får du ikke bare 3 sektioner på 60cm og så er den øverste tilpasset hullet. Når du er på udkig efter en ny garageport, så prøv at finde gode og dårlige eksempler. Det gør din beslutning nemmere, når du ved hvad du forventer.

 

 

 Garageport ser ikke altid lige pæne ud

Spionfoto fra et dansk parcelhus kvarter. 3 sektioner på 60cm en på 35cm. Porten er 2 år gammel og sidetætningen er på vej ud. Vi tror ikke denne kunde fik hvad han forventede.

 

 Garageport testet mod vind og vejr

Tysk kvalitet tilpasset vores breddegrader. Vi laver også løsninger hvor garageporten indgår i husets varmetabsberegning.

Garageporte findes i mange forskellige varianter og kvaliteter. Alle garageportfirmaer lover høj kvalitet, garanti og lave priser. Vi forstår godt det kan være uoverskueligt, hvilken garageport du skal vælge. Vælger du en Hörmann garageport fra PORTMANDEN vil du være i trygge hænder, vores mål er tilfredse kunder. 98%  af vore kunder er yderst tilfredse (Håndværksrådet Evalueringscenter). Hvis vi nu starter med at sætte din nye Garageport lidt i baggrunden og derefter focuserer på dine krav og behov til din nye garageport. Du må forstå at en garageport ikke bare er en garageport. Dine børn flytter hjemmefra og bilen bliver skiftet 3 gange og din garageport kører stadigvæk. Det sætter ligesom projekt ny garageport i perspektiv. Det var lige en afstikker - tilbage til din garageportløsning. Garageporte signalerer at her passer vi på vores ting, det er en del af husets facade og derfor er garageportens udseende vigtig. Garageporte fra Hörmann er indbrudshæmmende (vore automatikker er fornyligt blevet godkendt af tyske TÜV ). Selvfølgelig er prisen på din ny garageport vigtig men hvad med isolering, farver, vinduer, automatik, montage, garanti og service. Det er først når du får hvad du ikke forventede, du vidste hvad du forventede. Garageporte fra Hörmann er nogle af markedets absolut bedste garageporte - som fås i flere forskellige designs. En garageport skal passe til jeres hus. Det er vigtigt at garageporten ligesom glider ind i jeres hus. Garageporten er husets ansigt udadtil. Garageport fra Hörmann fås med flere forskellige overflader. Det kunne være træstuktur også kaldet woodgrain eller med glatte overflader silkgrain. Derudover skal du vælge om porten skal have vandret profilering eller fyldninger. Så er der valget af isoleringsgrad og om det skal være en vippeport eller en ledhejseport. En garageport fås i alle størrelser til alle typer garager. En garageport i et flot design giver din bolig en merværdi. Alle garageporte har en nem "brugerflade" - som gør den nem at bruge og vedligeholde. En Hörmann garageport har et højt sikkerhedsniveau - her er der ingen der får noget "i klemme". Hörmann garageporte fås både med og uden fjernbetjening - men vi anbefaler alle vores kunder at bruge de sidste par kroner på at få en elektrisk garageport - samt en fjernbetjening - det giver det maksimale udbytte af din investering. Hörman garageporte fås i flere forskellige farver og med forskellige mønstre - hvilket giver dig et frit valg med hensyn til designet på din garageport. Nu er minuttet gået og bolden er spillet over på din banehalvdel, spark nu en mail den anden vej.

 

Copyright © 2008 Portmanden A/S • Ringstedvej 35 • DK-4690 Haslev • Telefon 56 370 350 • Fax 56 370 351 • E-mail mail@portmanden.dk Kontakt | Sitemap | Udviklet af Valeo.dk